Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Synlighet på nett

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

Her finner du våre siste artikler om søkemotoroptimalisering (SEO) og markedsføring på nett.

Vi har testet rundt 500 nettløsninger og Bysant sine nettløsninger får fortsatt høyest score i snitt.

Les mer

Hva er "featured snippets" og kan du bruke disse til å søkeoptimalisere sidene dine på Google?

Les mer

Mange legger ut samme innhold på hjemmesiden og på sosial medier, men er det egentlig så lurt?

Les mer

Meta-beskrivelser er viktige for å oppnå organisk synlighet. Her får du forklaringen.

Les mer

Google mobile first index kommer snart og vil være avgjørende for organisk synlighet og SEO. Hva bør du vite?

Les mer

Ofte kan det være behov for å test hva som kommer opp på Google 1. side på et gitt søk. Her viser vi deg hvordan du blant annet kan teste hvor synlig Adwords-annonsene dine er på et gitt søk uten at du påfører deg selv lavere klikk-rate og dermed høyere klikk-kostnad.

Les mer

26.11.15. Er du opptatt av at nettsidene dine skal gi økt omsetning? Studier viser at langsomme nettsider  fører til høyere fluktrate og kortere besøkstid. Dette er like relevant om du driver med nettbutikk eller bruker nettsidene til markedsføring.

Les mer

Er nettsidene dine for langsomme? Det er ikke bra i følge Google. Hastighet er fortsatt en faktor for å bli synlig på nett.

Les mer

Besøksadferd og søkemotoroptimalisering er sant.  Besøksadferden er viktig - ikke minst i forhold til søkemotoroptimalisering.

Les mer

På engelsk brukes begrepet "domain diversity". Etter fattig evne har vi oversatt det direkte til "domene diversitet". Men hva betyr det og hvorfor er det viktig å kjenne til begrepet?

Les mer

SEO-verdenen er full av kryptiske begreper og forkortelser. Her gir vi deg en innføring i de mest grunnleggende begrepene. Ved å kunne disse begrepene, vil du også komme langt på vei når det gjelder å forstå hvordan en søkemotor som Google virker og dermed også et langt skritt mot det å  beherske grunnleggende søkemotoroptimalisering.

Les mer

I en nylig publisert video forklarer Matt Cutts hos Google forskjellen mellom et nettsteds popularitet og autoritet. Kommende endring i Google-algoritmene som nettopp skal ta hensyn til denne forskjellen varsles også.

Les mer

Hva er egentlig forskjellen mellom 301-redirect og canonical redirect og når skal du bruke det ene og når skal du bruke det andre? Riktig bruk kan i mange tilfeller være avgjørende for synligheten din.

Les mer
Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig