Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Produktnyheter

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

Her finner du informasjon om nye produkter, moduler og oppgraderinger i WebPublish

Nå kan du velge om du vil vise artikkelnummer også når du velger boksformat for produktlisting.

Les mer

Nå kan du koble ordre til kunde som registrerer seg etter først å ha handlet som uregistrert bruker.

Les mer

Vi har gjort en større oppgradering av 5.7 versjonen av WebPublish. Endringene gjelder både netthandelsløsningene og hjemmesider. Når de av dere som har 5.7 versjonen logger dere på nå, så vil dere se at det er gjort noen endringer på layout av admin-grensesnittet.

Les mer

Med denne tilleggsmodulen kan du bruke ordrebekreftelsen til å sende tillegginformasjon om bestillingen til kunden,.

Les mer

Muligheten til enkelt å opprette 301-redirects i WebPublish gir deg et enormt sterkt verktøy til  å oppnå den synligheten du ønsker.

Les mer

Vi har oppgradert modulen for speiling av produkter. Nå ser du enkelt alle sider som et gitt produkt er speilet til. All informasjon oppdateres automatisk uavhengig av om du redigerer i originalproduktet eller i et av produktspeilene (det er ingen begrensninger i antall produktspeil som du kan opprette). Sletting av originalproduktet eller av et av speilene kan nå gløres fra alle sider som produktet er speilet til (inklusiv selvsagt fra siden der originalproduktet ligger). Og du kan selvsagt også enkelt slette originalproduktet og alle speilene i en og samme operasjon.

Les mer

Dersom du gjør endringer i nettadressene (url) til sidene dine, så vil dette normalt føre til en såkalt 404-error dersom noen fortsatt klikker inn på den gamle nettadressen. Dette vil være et problem dersom du er synlig på Google. I WebPublish har vi nå laget det slik at du godt kan endre nettadressen til en side uten at dette blir et problem i forhold til synlighet på Google.

Les mer
Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig