Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

5.7 oppgradert med helt nytt bildearkiv

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

De største endringene som er gjort, ligger imidlertid på funksjons-nivå. Du vil heretter kunne redigere bilder direkte i bildearkivet (beskjære og rotere bildet og legge forhåndsdefinerte filter på bildene). Det en nå enda enklere å laste opp flere bilder på en gang: bildene på pcen din markeres, trekkes over og slippes i mappen i bildearkivet. Når du først er inne i i bildearkivet kan du enkelt flytte eller kopiere et eller flere bilder fra en mappe til en annen mappe. Du kan endre navn på mapper og bilder – dette gjelder også produktbilder – uten at bilder som allerede er publisert, faller ut. (Spesielt viktig når det gjelder produktbilder). Og når du skal linke opp bilder fra bildearkivet i flere omganger, så «husker» systemet hvilken mappe du sist hentet fra og åpner denne mappen automatisk neste gang du skal hente opp ett bilde.

En eller flere pdf-filer kan nå trekkes direkte over i bildemapper og dette gir en helt ny mulighet til å legge ut pdf-dokumenter med bilde av førstesiden i dokumentet.

Videre så har vi fjernet knappen «Tilbakestill» fordi den knappen var egentlig overflødig (knappen lå nederst ved siden av Lagre-knappen). Dersom du ikke ønsker å beholde endringene du har gjort på en side, så går du bare ut av siden og laster den opp igjen. Til gjengjeld så vil du nå finne «Lagre»-knappen både permanent øverst på venstre side i admin-grensesnittet og nederst på siden.

Vi kommer til å legge ut instruksjonsvideoer fortløpende som viser alle de nye mulighetene.

Oppgradering til 5.7 er gratis for alle som ar standard-løsning. Har du en 5.6 løsning (eller eldre), så anbefaler vi at du tar kontakt med oss slik at vi kan få oppgradert løsningen din.

Publisert 29.10.16.

Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig