Meny
Søk

Nye Nettsider?

Vi leverer noen av de raskeste nettløsningene i dagens marked og digitale tjenester som hjelper deg å bli synlig.

Funksjon for oppretting av 301-redirects.

Muligheten til enkelt å opprette 301-redirects i WebPublish gir deg et enormt sterkt verktøy til  å oppnå den synligheten du ønsker.

Du kan nå enkelt opprette såkalte 301-redirects i WebPublish. Dette gjør det mulig å overføre synlighet på Google fra en side til en annen side. For deg som driver med søkemotoroptimalisering, gir dette helt nye muligheter. Dette er også helt i tråd med de siste retningslinjene innenfor SEO. 

I dette tenkte tilfellet er siden:

http://linktest.108.bysant.com/v%C3%A5re-tjenester_114.html blitt indeksert i Google og  fått høy oganisk synlighet på Google. Det er likevel et problem, nemlig at denne siden ikke er en optimal landingsisde i forhold til søkeordet den har blitt synlig på. Vi ønsker derfor å oprette en ny landingsside som er mer optimal i forhold til søkeordet - dette både i forhold til at vi vi vil prøve å bli enda mer synlige på Google og i forhold til klikkrate og konvertering på siden. Vi oppretter derfor en ny landingsside. Det nye i WebPublish publiseringsløsning er at vi nå kan opprette en  301 redirectet fra den gamle siden til den nye siden 

http://linktest.108.bysant.com/om-oss_113.html

Ved å opprette en 301 redirect mister vi ikke indekseringen og dermed heller ikke synligheten i Google (med mindre vi gjør noe helt galt med innholdet på den nye siden).

Du kan teste hvordan dette virker ved å observere hva som skjer når du  klikker på linken til den opprinnelige gamle landingssiden ttp://linktest.108.bysant.com/v%C3%A5re-tjenester_114.html.

Linken til den gamle siden heter egentlig "våre tjenester", men den nye siden du kommer til heter noe helt annet - nemlig "om oss".

Fremgangsmåten er som følger:

1.     Siden "Våre tjenester" som det skal linkes fra må flyttes inn til en mappe som du oppretter utenfor meny.

2.     Rediger deretter siden "Våre tjenester" og endre type til link og velg så siden «om oss» som side å linke til.

3.      Etter denne endringen kan du klikke på: http://linktest.108.bysant.com/v%C3%A5re-tjenester_114.html på nytt og nå er det ikke lenger en «siden kan ikke vises» der, men en 301 til om oss siden i stedet.

KKlKlikk her for større bilde.

I biI bildet over har vi koblet oss opp mot søkemotoroptimaliseringsverkøyet Moz som viser at det nå er en 301-redirect fra den gamle til den nye landingssiden.

DD301-redirect funksjonen er en tilleggsmodul som følger med SEO-modulen (tilleggsmodul) og som forutsetter at du har WebPublish versjon 5.7 eller nyere.

LesLes mer om rel canonical og 301-redirect her.

PuPublisert 22.03.16

Samarbeide med oss?

post@bysant.no

Telefon 23 03 53 00