Søkemotoroptimalisering (SEO)

Bli synlig på Google.

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å tilrettelegge websiden teknisk og redaksjonelt på en slik måte at den blir best mulig synlig på søkemotorene når noen søker på  ordene du har optimalisert nettsiden for. Det å være synlig på 1. - 3. plass på førstesiden på Google gir langt mer besøk til dine nettsider enn en plassering lengre ned. Vi optimaliserer derfor alltid med fokus på å komme blant de ti øverste plasseringene på Google  (det vil si: førstesiden) og fortrinnsvis på plass 1 til 3. Google er den dominerende søkemotoren og vi optimaliserer derfor primært i forhold til Google.

Søkemotoroptimalisering forutsetter høy kvalitet både når det gjelder innhold på nettsidene og selve strukturen på nettstedet. Vi mener at disse tingene er viktige forutsetninger for å skape kvalitetstrafikk til nettsidene og at dette igjen er en viktig forutsetning for å lykkes med søkemotoroptimalisering. En viktig forutsetning for å skape kvalitetstrafikk er at vi kan arbeide utfra en teknisk plattform med mest mulig fleksibilitet. Bysants publiseringsløsning Webpublish og netthandelsløsing eCommerce er utviklet spesielt med fokus på søkemotoroptimalisering.

Det er absolutt å anbefale at søkemotoroptimalisering er en integrert del av et webprosjekt. Bysant har derfor i en årrekke utviklet sin teknologi og metode for å dekke behovet i markedet for søkemotoroptimalisering.

Vi leverer en totalpakke som består av alle elementer i et webprosjekt:

BE OM PRIS
Gratis & uforpliktende

REFERANSER

Gratis evaluering av ditt nettsted!