Meny
Søk

Nye Nettsider?

Vi leverer noen av de raskeste nettløsningene i dagens marked og digitale tjenester som hjelper deg å bli synlig.

Webdesign

I Bysant leverer vi webdesign for dagens og morgendagens løsninger. Designet er avgjørende for om du lykkes på nett både i forhold til synlighet og i forhold til å skape verdi for kundene dine.  Et godt webdesign har flere kjennetegn, men dette er de viktigste:

  • Et godt webdesign er estetisk pent. Designet overvelder ikke den som ser på verken med farger, innhold eller andre elementer.
  • Menyer og andre elementer er strategisk plassert og innholdet i disse er nøye gjennomtenkt.
  • Det er avsatt god plass til tekst. I tillegg er siden kodet etter åpne standarder som settes av W3C

Responsivt selvfølgelig!

Med responsivt design kan dine kunder se dine side optimalt uansett hvilket medie de bruker. En responsiv webside tilpasser seg størrelsen på skjermen som brukeren ser på, enten det er pc, bærbar, nettbrett eller telefon.

Med responsivt design kan dine kunder se dine side optimalt uansett hvilket medie de bruker. En responsiv webside tilpasser seg størrelsen på skjermen som brukeren ser på, enten det er pc, bærbar, nettbrett eller telefon.
Vi planlegger sammen!

 Å bygge en webside uten en plan er som å bygge et hus uten tegninger. Sammen diskuterer vi målgruppe, behov, navigasjon og brukervennlighet for å nevne noe. Sammen danner vi grunnlaget for det som skal bli din nye webside.

Å bygge en webside uten en plan er som å bygge et hus uten tegninger. Sammen diskuterer vi målgruppe, behov, navigasjon og brukervennlighet for å nevne noe. Sammen danner vi grunnlaget for det som skal bli din nye webside.
Unik og helhetlig design!

Et unikt webdesign skiller din nettside ut fra konkurrentens. I våre prosjekter legger vi alltid vekt på at webdesignet er en viktig del av verdiskapningen. Vi tenker alltid på webdesignet som en del av en helhet der alle delene spiller på lag.

Et unikt webdesign skiller din nettside ut fra konkurrentens. I våre prosjekter legger vi alltid vekt på at webdesignet er en viktig del av verdiskapningen. Vi tenker alltid på webdesignet som en del av en helhet der alle delene spiller på lag.
Det beste innen utvikling!

Vår verden er i stadig endring siden teknologien vi bruker aldri står stille. Vi leverer siste nytt innen webutvikling, og følger alltid standardene. Du kan derfor være trygg på vi leverer fra oss det aller siste og beste innenfor utvikling.

Vår verden er i stadig endring siden teknologien vi bruker aldri står stille. Vi leverer siste nytt innen webutvikling, og følger alltid standardene. Du kan derfor være trygg på vi leverer fra oss det aller siste og beste innenfor utvikling.

Samarbeide med oss?

post@bysant.no

Telefon 23 03 53 00