Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Google varsler store endringer for mobilt søk

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

Dette kan få store konsekvenser for de som ikke har tilrettelagt sidene sine for mobile plattformer. Google vil fra 21. april prioritere mobilvennlige sider i søkeresultatene på mobile søk. Dersom du ikke har dette på plass innen 21. april, risikerer du derfor å falle langt ned på Googles søkeliste. Du kan lese mer om dette på Google egen blogg. Dersom du ikke allerede har skaffet deg en nettløsning tilpasset mobile plattformer, så bør du skaffe deg det nå.  Google har tidligere gått ut og anbefalt repsonsivt design i forhold til mobile plattformer. Dette fordi responsivt design er enkleste måten du kan sikre deg at de som besøker nettsidene får samme brukeropplevelse uavhengig av plattform. Men nå skjerper altså Google kravene. På mobil søk vil Google gi høyrere ranking til de som har nettsider tilpasset mobile plattformer. Bysant har levert mobile, responsive løsninger med stort fokus på hastighet siden 2013.

BE OM UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ RESPONSIVT DESIGN HER.

Nettbutikker får mer og mer av den organiske trafikken fra  mobile søk.

Les mer

Design er viktig - også for deg som driver med netthandel - eller kanskje vi bør si: ikke minst når du driver med netthandel.

Les mer

Som webdesigner hos Bysant er det enkelt for meg å forstå hvorfor våre kunder bør velge responsivt design. Det er ikke alltid våre kunder forstår hvorfor og det er kanskje ikke så rart. Utviklingen på nett har alltid gått fort og det er ikke alltid lett å få med seg alt som skjer.

Les mer
Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig