Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Bysant rådgivning

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

Rådgivning

Bysant leverer rådgivning innenfor følgende områder:

Det kan være på sin plass å søke om råd før du investerer i en ny webløsning. Bysant har over 10 års erfaring med utvikling av webløsninger i tillegg til lang kompetanse innenfor generell forretningsutvikling. Denne kompetansen gjør vi tilgjengelig via et sett med rådgivningstjenester. Målsetningen er å sikre bedriften eller organisasjoen maksimal nytteverdi av investeringen i den nye webløsningen. 
  

Webstrategi:

Å utarbeide en webløsning medfører mange vurderinger og det er flere trinn i prosessen. Ikke start webdesignen før du er helt klar over følgende:

Hva er det du ønsker med websiden din? Hvem er målgruppen? Hvordan passer dette med dine øvrige forretnings- og markedsplaner? Mye tid og energi vil være bortkastet dersom du ikke avklarer disse spørsmålene på forhånd. Websiden er ikke slutten - den er middelet du bruker til å nå dine strategiske mål via taktiske markedstiltak på internett. Du trenger en webstrategi. Bysant kan rådgi deg med dette og har utarbeidet en egen metode for å avklare slike spørsmål og komme frem til et godt prosjekt. 
 

Brukeropplevelse:

Utrolig mange websider forlates til fordel for konkurrentens sider - som alltid er  kun et museklikk unna... Brukeropplevelsen påvirkes av to ting, det visuelle uttrykket OG navigasjonsstrukturen eller interaksjonsdesignet. En god brukeropplevelse optimaliserer forholdet mellom disse to. Bysant er kjent for gode og målrettede design og brukervennlige løsninger.

Markedsføring og søkemotoroptimalisering:

Når du er på nett - da er halve jobben gjort. I tillegg må websiden din markedsføres! Markedsføring på web er den dessidert rimeligste markedsføringskanalen du kan velge. Uten markedsføring på web får du ingen kunder. Vi tilbyr en rekke løsninger som vil gi deg henvendelser og skape muligheter for salg:

  • Verktøy for teknisk optimalisering av websidene dine
  • SEO analyse og bedriftsintern workshop for nettredaktører og webmastere
  • Hjelpe deg å sette opp din AdWords kampanje i Google.
  • Nyhetsbrevmodul - eMarketing for innsamling av e-postadresser og utsending av nyhetsbrev
  • Lead generator for mangdobling av antall henvendelser du får fra websidene dine

E-handel:


For å lykkes med e-handel må du skreddersy budskapet til ditt publikum, både med hensyn til design og innhold. Det er stor forskjell på å selge merkeklær til tenåringer og selge pumper til industrien.  Lykkes du i dette vil du fremstå som et firma som tar dine kunder alvorlig og er en seriøs business partner - du får en ny markeds- og salgskanal. Men like viktig er det at dine backoffice rutiner er optimalisert. Bysant har lang erfaring med utvikling av e-handelsløsninger.

Prosjektledelse:

Et webprosjekt kan inkludere flere parter og kan være en kompleks leveranse. Bysant tar på seg prosjektlederrollen i prosjektet - dette inkluderer både forprosjekt og gjennomføringsprosjekt. 

Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig