Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

SEO - hva er nytt?

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

Meta-søkeord:

I forhold til rangering på Google, så har det fortsatt ingen hensikt å legge inn meta-søkeord.  Men dersom det legges inn her, så er det viktig at søkeordet er dekkende for innholdet på siden.

Title-tag:

Title-tag er fortsatt en svært viktig felt - kansje isolert sett det viktigste feltet. Fokuser på kun et søkeord. Søkeordet skal være dekkende for innholdet på siden.

Meta-beskrivelse:

Fortsatt viktig at det som skrives her er i samsvar med innholdet på siden. Søkeordet bør komme så langt frem i teksten som mulig. Men husk samtidig at dette er salgsbudskapet ditt. Innholdet i meta-metabeskrivelsen er i svært mange tilfeller helt avgjørende for at besøkende velger å klikke på nettopp din oppføring. Tekstlengde: mellom 50 og 149 tegn inklusiv mellomrom. Google støtter riktignok opptil 154 tegn, men andre søkemotorer støtter mindre.

Søkeordstetthet:

Vi har kommet over såkalte søkeordseksperter som hevder at en søkeordstetthet på 5-7% er ideelt i forhold til Google. Vi ser fra det nettstedene som vi overvåker at disse nettstedene kan ligge på plass 1 - 4 med en søkeordstetthet på 2 - 3%. Det finnes også de som hevder at søkeordstetthet er helt uten betydning (se for eksempel denne artikkelen om søkeordstetthet i forhold til søkemotoroptimalisering.

Publisert 15.01.13

Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig