Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Kryptering blir en viktig faktor for synlighet

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

Det er viktig å være klar over at når vi snakker om 100 prosent kryptering av en nettbutikk, så gjelder det alt innhold i løsningen - ikke kun selve betalingsløsningen (som så og si alltid er levert som tredjepartsløsning). Google krever nå at alle som oppretter Shopping-kampanjer må ha fullkrypterte løsninger. Det holder med andre ord ikke kun å ha kryptering på utsjekk-sidene og i betalingsløsningen. 

En fullkryptert løsning vil også inngi tillit til nye kunder om at nettbutikken er seriøs.

Les mer om den norske undersøkelsen her.

En tredje, viktig grunn til at man bør ha nettbutikken sin 100 prosent kryptert er at Google har varslet at kryptering vil komme til å bli en viktig faktor når det gjelder organisk synlighet. Dette er i tråd med Googles policy om å ivareta brukernes interesser gjennom å levere nettsider som er både relevante, brukervennlige og sikre. 

Undersøkelse gjort sommeren 2016  viser at rundt 30 - 35 prosent av alle nettsider på Google 1. side i USA er kryptert. I følge Moz.com så tilsier dette tallet at Google ennå ikke har gjennomført noen større oppdatering av algoritmene sine i forhold til krypterte løsninger. Men Google presser på for at flest mulig skal gå over til kryptering av nettsidene sine og og spådommen fra Moz.com er at vi kan regne med en større oppdatering av algoritmene sine på slutten av 2016. Du kan lese hele innlegget på Moz.com her.

I Bysant kan vi levere nettbutikker som er 100 prosent fullkrypterte.

Denne artikkelen ble publisert første gang 13.12.16

Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig