Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Nettbutikksløsninger 

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

NETTBUTIKKSLØSNINGER

Bysant har i en årrekke levert profesjonelle nettbutikkløsninger for både deg som vil starte nettbutikk for første gang og for deg som har behov for å lage nettbutikk med mer avansert og fleksibel funksjonalitet.

WebPublish eCommerce er en avansert og svært fleksibel nettbutikkløsning med masse funksjonalitet. Nettbutikkløsningen er 100% integrert med vårt publiseringsverktøy WebPublish med kraftig WYSIWYG-basert editor. Dette gir deg en av de mest fleksible nettbutikkløsningene som finnes på markedet. Opprett en side og bestem deretter hva du vil ha av tekst, bilder og produkter på siden. Du kan opprette en side og bestemme at den kun skal brukes til blogg eller informasjon. Og du kan opprette en side og bestemme at du skal ha både produkter og annen informasjon på siden.

Det er ingen begrensninger på hvor mye tekst du kan legge på en kategori-side i tillegg til produkter. Og det er selvsagt ingen begrensning på antall produkter, produktbilder og hvor mye tabularisk informasjon du kan ha på hvert produkt. Med enkel trekk-og -slipp funksjon kan du flytte sider akkurat dit du ønsker og du kan speile ett og samme produkt til flere steder i løsningen. 

WebPublish Basic nettbutikkløsning er en av de raskeste løsningene som leveres på markedet. Vi har lagt inn de funksjonene som du trenger både for å få en "kick-start" når du skal starte nettbutikk, ...
Les mer
WebPublish Nettbutikk Komplett har all den funksjonaliteten du trenger for å starte en nettbutikk på et høyt profesjonelt nivå som skiller seg ut fra konkurrerende nettbutikkløsninger.
Les mer
Med nettbutikkløsningen Enterprise shop-in-shop kan du drive flere forskjellige nettbutikker på samme plattform. I tillegg inneholder løsningen kraftig funksjonalitet for selektert visning av menyer ...
Les mer

Hva inngår i publiseringsløsningen

  • Elektronisk varekatalog med ubegrenset antall produkter, relaterte varer, mest solgte varer og mye mer
  • En meget brukervennlig handlekurvfunksjon
  • Mulighet for å legge ut produkter på forside, tilbudssider og nyhetssider
  • Ønskeliste/huskelistefunksjon
  • Melding til ordreadministrator og kjøper via e-post om at ordren er mottatt.
  • Valgfri registrering. Det er mulig å handle med eller uten brukerregistrering.
  • Registrerte kunder har full oversikt over påbegynte ordre, plasserte og leverte ordre og kan følge statusendringer både via mail og på web.
  • Ordreadministrasjonsmodul som gir deg full oversikt over alle ordre sortert på status og dato.
  • Kunden kan selv bestemme om prisene skal vises med eller uten mva
  • En rekke tilleggsmoduler.
Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig