Illustrasjonsbilde skrivebord Illustrasjonsbilde skrivebord

Mobilsøk stadig viktigere for handel

Lukk meny
Åpne meny
Planlegger du å lage nettbutikk?
Vi kan salg på nett
23 03 53 00
Bli kontaktet

94,3% av alt salg initiert av søk på smart-telefon i 2016 ble foretatt i fysisk butikk. 52% de som deltok i undersøkelsen oppga at det brukte smarttelefonen til å sammenligne priser. 47% søkte opp produktinformasjon, 44% søkte etter produktanmeldelser, 39% søkte etter rabattkupong, 32% søkte etter beliggenhet eller åpningstider og 30% søkte etter om produktet var tilgjengelig online. Alt dette ifølge en undersøkelse gjort av Forester. Samme undersøkelse spår at når vi kommer til 2021 vil mobil handel utgjøre 24% av all online handel. Du kan lese mer om undersøkelsen her.

En annen undersøkelse viser hvor kritisk dette med hastighet blir i forhold til mobil handel. Tålmodighetsgrensen for mobile nettsider ser ut til å være 3 sekunder. Mer enn halvparten av de besøkende til en mobil nettside forlater nettstedet før det har lastet opp dersom det går med enn 3 sekunder. Og sider som laster på 5 sekunder har 60% flere sidevisninger enn nettsider som bruker 11 sekunder på å laste.

Denne artikkelen ble publisert 18.02.17.

Mobil annonsering blir viktigere og viktigere. Undersøkelse viser at de som surfer på en smarttelefon er mere villige til å la seg eksponere for markedsføring enn de som surfer på pc.

Les mer

Nettbutikker får mer og mer av den organiske trafikken fra  mobile søk.

Les mer
Close popup
Close popup
Bekreftelsen på at du ikke er en robot feilet. Vennligst forsøk på nytt.
Det oppstod en feil under sending av skjemaet. Vennligst forsøk på nytt.
Takk for henvendelsen
Vi kontakter deg så fort som mulig