Her Finner du tilgang til de siste publikasjonene som er lagt ut på våre nettsider.

Produktfeed til Google Shopping kampanje

I WebPublish netthandelsløsning Consumer Pro har vi allerede gjort klar produktfeeden til Google Shopping kampanje.

Kryptering blir en viktig faktor for synlighet

En fersk undersøkelse viser at det fortsatt er mye igjen når det gjelder sikkerhet og norske nettbutikker selv om det har vært en positiv utvikling siden 2015. 

Hvordan teste egen synlighet på Google

Ofte kan det være behov for å test hva som kommer opp på Google 1. side på et gitt søk. Her viser vi deg hvordan du blant annet kan teste hvor synlig Adwords-annonsene dine er på et gitt søk uten at du påfører deg selv lavere klikk-rate og dermed høyere klikk-kostnad.

Google: mobil-indeksen blir viktigst!

15.10.16. Google varsler at indeksen for mobilt søk vil bli oppdatert uavhengig av indeksen for søk fra stasjonære enheter (pc, laptops). Og enda viktigere: mobil-indeksen bli oppdatert oftere enn den stasjonære indeksen. Dette vil få store konsekvenser for deg som ennå ikke har gått over til mobil-vennlige sider. 

Funksjon for oppretting av 301-redirects.

Muligheten til enkelt å opprette 301-redirects i WebPublish gir deg et enormt sterkt verktøy til  å oppnå den synligheten du ønsker.

Automatisk opprettelse av rel canonical når du endrer teksten i nettadressen til sidene dine.

Dersom du gjør endringer i nettadressene (url) til sidene dine, så vil dette normalt føre til en såkalt 404-error dersom noen fortsatt klikker inn på den gamle nettadressen. Dette vil være et problem dersom du er synlig på Google. I WebPublish har vi nå laget det slik at du godt kan endre nettadressen til en side uten at dette blir et problem når det gjelder fortsatt indeksering hos Google.

Mobilvennlige sider? Test her.

 Ikke sikker på om du har mobilvennlige nettsider? Ta testen her.

Mobile sider blir enda synligere

20.03.16. Google endrer kodene og nå blir det enda viktigere med mobilvennlige sider. 

I WebPublish kan du lage så mange unike landingssider du vil.

Gode landingssider er alfa og omega i all søkemotoroptimalisering. Og du må ha muligheten til å lage unike og fleksible landingssider med den lille ekstra detaljen som gjør at du skiller deg ut. Det får du i WebPublish.

33% reduksjon i interaksjoner dersom du ikke har mobile sider

06.03.16. De som ikke har mobile sider, opplever en reduksjon på 33% i interaksjoner på nettsidene,

Viktige endringer i Google Adwords kan gi konsekvenser også i forhold til søkemotoroptimalisering

25.02.16 - Kjører du Adwords kampanjer eller søkemotoroptimalisering? Google gjør nå endringer som får store konsekvenser både i forhold til Adwords og i forhold til organisk synlighet. 

Slik har webdesign forandret seg i løpet av de 10 siste årene.

22.01.16 - Mye har skjedd på webdesign fronten i løpet av de siste 10 årene. Forandringene har alltid skjedd raskt rundt internett og ved å ta en titt bakover kan du selv se om din bedrift har greid å henge med i svingene. 

Hvor viktig er egentlig web design?

 21.01.16 - Når man skal gå i gang med en ny webside, så er det så altfor ofte slik at design blir nedprioritert, men er det egentlig så lurt? Hvor mye har egentlig et proffesjonelt design å si for din bedrift?

Mobil tilstedeværelse er viktig. Kanskje viktigere enn du tror.

10.09.15. Mobil annonsering blir viktigere og viktigere. Undersøkelse viser at de som surfer på en smarttelefon er mere villige til å la seg eksponere for markedsføring enn de som surfer på pc.

Design er ikke bare design - i hvert fall ikke for Google

07.07.15. Design er viktigere enn noensinne, men hvis du tror at webdesign først og fremst handler om design , da må du tro om igjen. Og dersom du redesigner nettsidene dine utfra den tro at det kun dreier seg om å lage et bedre og mere tidsriktig visuellt uttrykk som viser at virksomheten fortsatt er med i tiden,

Google varsler store endringer for mobilt søk

19.03.15. Har du ennå ikke oppgradert til responsiv løsning? Da bør du forte deg. 21. april endrer Google algoritmene sine for mobilt søk. 

Stor økning i mobil søketrafikk.

29.01.15. Nettbutikker får mer og mer av den organiske trafikken fra  mobile søk.

Trenger du egentig hjelp til SEO?

Er søkemotoroptimalisering nå blitt så enkelt at dette klarer du  lett ved bare å følge 10 punkter?

Design er viktigere enn noensinne

Design er viktig - også for deg som driver med netthandel - eller kanskje vi bør si: ikke minst når du driver med netthandel.

Kraftig vekst i mobil annonsering

De tre første månedene i år viser kraftig vekst i mobil annonsering.

Responsivt design i 2014

Som webdesigner hos Bysant er det enkelt for meg å forstå hvorfor våre kunder bør velge responsivt design. Det er ikke alltid våre kunder forstår hvorfor og det er kanskje ikke så rart. Utviklingen på nett har alltid gått fort og det er ikke alltid lett å få med seg alt som skjer.

Hva er egentlig Pinterest?

Nye sosiale medier dukker opp stadig vekk og ikke alle er verdt å følge med på, men av og til kommer det en som fortjener oppmerksomhet. Vi er helt sikre på at Pinterest er en av dem.

Vis en youtube video i din nettside

Har du lurt på hvordan du kan vise en youtube video direkte fra websiden din? Vi viser deg hvordan!

Skalere et bilde ved hjelp av Paint

Ofte er det behov for å skalere ned et bilde før du laster det opp på websidene eller sender det via mail.

Beskjære et bilde i Paint

Hvis du ikke er fornøyd med et bilde slik det er komponert med kameraet, kan du bruke Paint til å beskjære bildet for å forbedre komposisjonen eller for å fremheve bestemte deler av det.

Toppmenyinnstillinger for nettbrett og smarttelefoner

Dersom du har en standardløsning fra Bysant, vil løsningen som regel også kunne aksesseres fra en mobil enhet uten problem. Men dersom du bruker toppmenyen, krever det at du stiller denne riktig i admin.

Tøm midlertidige internettfiler

Hvorfor tømme midlertidige internettfiler?

Hurtigbufferen lagrer filinformasjonen til nettsidene du besøker for å gjøre siden raskere å laste opp neste gang du er innom. Gamle versjoner av innholdet på siden kan forbli uoppdaterte og føre til feil på siden. Ved at du tømmer hurtigbufferen vil nettleseren oppdateres og laste inn alle filer på nytt.

Oppdater nettleseren din.

Er du flink nok  til å holde nettleseren/browseren din? For å få en optimal brukeropplevelse når du besøker surfer på web, kan det være lurt å oppdatere din nettleser (browser). Nettleserne kommer med jevne mellomrom ut med nye versjoner der de for eksempel kan ha forbedret tekniske funksjoner, sikkerheten eller brukervennligheten.
 

Hvorfor Bysant sine løsninger er spesielt egnet til søkemotoroptimalisering.
Kan jeg endre adressen til en side uten å miste synlighet?

 Ja, i WebPublish kan du enkelt endre adressen til en side uten at dette ødelegger for den rankingen du har på Google. 

Må feltet for artikkelnummer være utfylt?

Nei, feltet for artikkelnummer på varekortet trenger ikke være utfylt.