Meny
Søk

Nye Nettsider?

Vi leverer noen av de raskeste nettløsningene i dagens marked og digitale tjenester som hjelper deg å bli å bli synlig.

Google varsler store endringer for mobilt søk

19.03.15. Har du ennå ikke oppgradert til responsiv løsning? Da bør du forte deg. 21. april endrer Google algoritmene sine for mobilt søk. 

Dette kan få store konsekvenser for de som ikke har tilrettelagt sidene sine for mobile plattformer. Google vil fra 21. april prioritere mobilvennlige sider i søkeresultatene på mobile søk. Dersom du ikke har dette på plass innen 21. april, risikerer du derfor å falle langt ned på Googles søkeliste. Du kan lese mer om dette på Google egen blogg. Dersom du ikke allerede har skaffet deg en nettløsning tilpasset mobile plattformer, så bør du skaffe deg det nå.  Google har tidligere gått ut og anbefalt repsonsivt design i forhold til mobile plattformer. Dette fordi responsivt design er enkleste måten du kan sikre deg at de som besøker nettsidene får samme brukeropplevelse uavhengig av plattform. Men nå skjerper altså Google kravene. På mobil søk vil Google gi høyrere ranking til de som har nettsider tilpasset mobile plattformer. Bysant har levert mobile, responsive løsninger med stort fokus på hastighet siden 2013.

BE OM UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ RESPONSIVT DESIGN HER.

Relaterte artikler

29.01.15. Nettbutikker får mer og mer av den organiske trafikken fra  mobile søk.

29.01.15. Nettbutikker får mer og mer av den organiske trafikken fra mobile søk.

Design er viktig - også for deg som driver med netthandel - eller kanskje vi bør si: ikke minst når du driver med netthandel.

Design er viktig - også for deg som driver med netthandel - eller kanskje vi bør si: ikke minst når du driver med netthandel.

Som webdesigner hos Bysant er det enkelt for meg å forstå hvorfor våre kunder bør velge responsivt design. Det er ikke alltid våre kunder forstår hvorfor og det er kanskje ikke så rart. Utviklingen på nett har alltid gått fort og det er ikke alltid lett å få med seg alt som skjer.

Som webdesigner hos Bysant er det enkelt for meg å forstå hvorfor våre kunder bør velge responsivt design. Det er ikke alltid våre kunder forstår hvorfor og det er kanskje ikke så rart. Utviklingen på nett har alltid gått fort og det er ikke alltid lett å få med seg alt som skjer.

Samarbeide med oss?

post@bysant.no

Telefon 23 03 53 00