Meny
Søk

Nye Nettsider?

Vi leverer noen av de raskeste nettløsningene i dagens marked og digitale tjenester som hjelper deg å bli å bli synlig.

Google Ads

En mer lønnsom annonsekanal enn Google Ads (tidliegere Google Adwords) skal du lete lenge etter. Google Ads  gir din bedrift mulighet til å kjøre målrettet kampanjer mot målgrupper som aktivt leter etter dine produkter og tjenester via søk på Google. 

Ved å sette sammen en digital annonse, når vi ut til målgruppen din. Sammen finner vil ut hvilken søkeord dine potensielle kunder søker etter i Google. Deretter setter vi opp annonser på disse søkeordene. Annonsen din blir skreddersydd til søkeordet. Annonsene vises i øverste del av søkeresultatlisten. 

Google ønsker at sine bruker skal få relevante søkeresultater. Derfor er det en kombinasjon av kvaliteten på annonsen og websiden din, i tillegg til hvor mye penger du legger i annonsen som avgjør hvilken plassering annonsen din får. 

Det betyr ikke at du må betale mest for å få en topplassering. De mest relevante annonsene får en bedre plassering til en lavere kostnad pr. klikk. Vår kunnskap og erfaring med kampanjestyring kan hjelpe deg å oppnå meget gode resultater. 

Å holde et øye med annonsering løpenede er utrolig viktig, siden søkeordene du har velger vil gå gjennom svingninger over tid. Derfor er det viktig å kunne justere disse underveis. Det gjøres enkelt, siden Google Ads annonsering er lett å måle. Resultatene kan måles via søkeordene som er brukt og du får beskjed om hva som fungerer eller ikke. 

Sist men ikke minst - Google Ads er lønnsømt, siden du betaler pr. klikk!

Bysant er en sertifisert Google Partner og hjelper deg å nå målgruppene dine på en enkel og effektiv måte.

Ta gjerne kontakt for å få en uforbindtlig forhåndsanalyse av dine muligheter.

Samarbeide med oss?

post@bysant.no

Telefon 23 03 53 00


Bysant AS Forskningsparken, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo - E-post: post@bysant.no